Η καλύβα του Παππού: Σκατά-updated...

11 Σεπ 2007

Σκατά-updated...

Mας έστειλε ένα CDάκι ο κ. Υπουργός Πολιτισμού, καθώς μου θύμισε ο Αλέξης... Ενδεικτικό της ευαισθησίας του, με εξαίσια μουσική του υπέροχου Μάνου Χατζιδάκη, και μια πένθιμη διάθεση λόγω της πρόσφατης καταστροφής.

Ωραιότατα.

Και μετά μαθαίνω από το http://areopagitou17.blogspot.com/ :

"Στις 30 Αυγούστου 2007, δεκαπέντε μέρες πριν τις εκλογές, με κλειστή τη Βουλή, με τις φωτιές σε πλήρη εξέλιξη, με πληγωμένη την Αρχαία Ολυμπία, ο Υπουργός Πολιτισμού υπέγραψε την «έγκριση της ολικής και διηνεκούς άρσης προστασίας του χαρακτηρισμένου ως μνημείου ακινήτου της Δ. Αρεοπαγίτου 17, ώστε τούτο μετά προηγούμενη αναγκαστική απαλλοτρίωση να κατεδαφιστεί »".

Ας τους χαιρόμαστε. Ας τους ψηφίζουμε.

Σκατά.

Στα μούτρα τους -και τα δικά μας, γιατί αυτοί μας αξίζουν, γιατί φαίνεται πως μας ταιριάζει να κάνουμε την πόλη που ζούμε ακόμη πιο εκτρωματική.

7 σχόλια:

Pastaflora είπε...

νομίζω ότι ο Μπάμπης Βωβός είναι τελικά ο πρωθυπουργός που μας αξίζει...
τα σέβη μου!

Christophorus είπε...

...Αχ... βαχ...

Θα ψηφίσω Φλάντζα, μου φαίνεται...

Αλέξης Χαρισιάδης είπε...

Κάποιο λάθος θα έγινε! Ο συγκεκριμένος υπουργός μου έστειλε ολόκληρο CD με υπέροχη μουσική Χατζηδάκη, (αλήθεια που με βρήκε ο άτιμος), για να τον ψηφίσω. Σίγουρα ένας άνθρωπος με τέτοια ευαισθησία αποκλείεται να ψήφισε κάτι τέτοιο!!!

Christophorus είπε...

Οίμοι, Αλέξη... Ουαί, βαβαί, παπαί!

Το έλαβα κι εγώ...

athanasia είπε...

Στενή φίλη μου με ενημέρωσε ότι ο συγκεκριμένος υπουργός εθεάθη στην Επίδαυρο να παρακολουθεί παράσταση παίζοντας παιχνίδια στο κινητό του...

Το CD Χατζηδάκι θα το βρήκε κανένας "σύμβουλος", ως κατάλληλο για το προφίλ "πολιτισμού".

Γεώργιος Χοιροβοσκός είπε...

ψηφίζω Αθανασία προλαλήσασα.

Δεν ξέρετε τι κουραστικό είναι να είσαι πολιτικός.Να είσαι αναγκασμένος να μιλάς και να σφίγγεις χέρια εκατοντάδων αγνώστων προσπαθώντας να τους πείσεις ότι ενδιαφέρεσαι για αυτούς ενώ ουσιαστικά σ' ενδιαφέρει μόνον η επανεκλογή σου.

Christophorus είπε...

Αδιερωτώμαι αν δικαστικά μπορεί να "μπλοκαριστεί" η κατεδάφιση...

Τι να πω, όλα αυτά φοβάμαι πως γίνονται έτσι, από αυτοδικαιωτισμό, με το έτσι θέλω, χωρίς να υπάρχει καν κάποιο οικονομικό συμφέρον...

Μόνο και μόνο για να μείνουν συνεπείς προς την αρχική ιδέα του εμπνευσμένου αρχιτέκτονος που σχεδίασε αυτό το τερατούργημα, ή για "να βγουν από πάνω";
Μην απορείτε, δώσε λίγη εξουσία στον άνθρωπο και αποκαλύπτεται όλη η αβλακεία, όλη η ανοησία, όλη η ανωριμότητα.

Επαναλαμβάνομαι, το ξέρω. Αλλά τι να πω εκτός από "ΣΚΑΤΑ!"