Η καλύβα του Παππού: Ανεκδοτάκι

8 Ιαν 2007

Ανεκδοτάκι

Μια και το παραβάρυνα με τα βαρύγδουπα, διαβάστε κι αυτό:Ένας κυνηγός πάει σαφάρι στην Αφρική και παίρνει μαζί το σκύλο του. Ενώ ο σκύλος περιφέρεται στη ζούγκλα, βλέπει μια λεοπάρδαλη να κατευθύνεται προς το μέρος του, φανερά πεινασμένη.
- "Ωχ μπλέξαμε!", σκέφτεται ο σκύλος.
Τότε βλέπει κάτι κόκαλα και αρχίζει να τα ροκανίζει με την πλάτη γυρισμένη στην λεοπάρδαλη. Ενώ εκείνη είναι έτοιμη να του χιμήξει, ο σκύλος λέει:
- "Μμμμ... Πολύ νόστιμη αυτή η λεοπάρδαλη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλες εδώ τριγύρω..."
Η λεοπάρδαλη παγώνει, και εξαφανίζεται πίσω από κάτι δέντρα.
- "Λίγο έλειψε να την πατήσω", λέει, "αυτός ο σκύλος θα μ'έτρωγε..."
Ένας πίθηκος, παρακολουθώντας όλο το σκηνικό από ένα δέντρο, σκέφτεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει την εύνοια της λεοπάρδαλης και να γλιτώσει το τομάρι του εξηγώντας της αυτό που είχε συμβεί. Πάει προς το μέρος της και εξηγεί τα πάντα. Η λεοπάρδαλη, έξαλλη για την κοροϊδία, λέει στον πίθηκο:
- "Ελα, πίθηκε. Ανέβα στη ράχη μου να δεις από κοντά τι πρόκειται να πάθει ο σκύλος!!"
Ο σκύλος βλέπει τη λεοπάρδαλη να έρχεται προς το μέρος του με τον πίθηκο καβάλα.
- "Τι θα κάνω τώρα;" σκέφτεται.
Κάθεται, λοιπόν, με την πλάτη γυρισμένη στους δυο. Όταν η λεοπάρδαλη και ο πίθηκος έχουν πλησιάσει αρκετά, ο σκύλος μουρμουράει:
- "Που είναι αυτός ο ηλίθιος ο πίθηκος; Ποτέ δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ! Τον έστειλα πριν από μισή ώρα να μου φέρει άλλη μια λεοπάρδαλη κι ακόμα να φανεί..."

4 σχόλια:

Filomila είπε...

Βλέπω έμαθες αμέσως να βάζεις links στα σχόλιά σου...! ;)

By the way στο avatar σου έχεις ΤΟΝ Gandalf
Ω, πολύ σε πάω!!!
:) :) :) :) :) :) :)

Christophorus είπε...

Αχ, βέβαια, τον Γκάνταλφ! Μην με κάνεις ν' αρχίσω να μιλάω για LOTR, έχω περάσει φάσεις μεγάλου πάθους, ανήκουστης πώρωσης....

Ευχαριστώ για την παραπομπή στο βλογ του μυός, όπως βλέπεις τα παίρνω τα γράμματα... Αλλά γιατί το αβατάρι δεν βγαίνει στα ποστ, αγνοώ...

Πολλές ευχές και από μένα για το 2007. Να πάρεις ό,τι στ' αλήθεια χρειάζεσαι (πολές φορές αυτό που επιθυμούμε δεν έχει και μεγάλη σχέση μ' αυτά που έχουμε ανάγκη, n' est-ce pas? ;)) )

mickey είπε...

LOL LOL LOL

Εξαιρετικό το ανέκδοτο!

Κι εγώ, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, σου έχω μια πιθανή λύση για το αβατάρι σου στο Help Desk ;)


Έναν παππού τον έχουμε και τον ...προσέχουμε!

Christophorus είπε...

Ευσεβέστατε Μίκιε,

Ευχαριστώ υμάς τα μάλιστα δια την μεγίστην βοήθειαν, ην μοι προσεφέρατε.

Αγνοώ εάν οι προσπάθειές μου έφεραν αποτέλεσμα, και φοβούμαι ότι οι πονηροί λογισμοί, οι εμφωλεύουν εν τη καρδία μου, πιθανώς να αναστείλουν την του Αβαταρίου εμφάνισιν.... Εν τοιάυτη -φευ!- περιπτώσει, θα επιβάλλω εις εαυτόν σκληρόν κανόναν.

Ο διατελών εν ευγωμοσύνη,
εν αχρήστω αδελφός και πάππος.