Η καλύβα του Παππού: Γι' αυτό το έρημο το παιδάκι, γιατί δε βγαίνει κανείς στους δρόμους; Ε;

30 Μαρ 2010

Γι' αυτό το έρημο το παιδάκι, γιατί δε βγαίνει κανείς στους δρόμους; Ε;

Να νιώθουν άραγε ιδιαιτέρως υπερήφανοι αυτοί οι ψυχασθενείς σκατομαλάκες που έβαλαν τη βόμβα;

10 σχόλια:

stassa είπε...

Μπα, η Επανάσταση δεν έχει χρόνο για Αφγανάκια.

Ανώνυμος είπε...

Απ΄ότι φαίνεται η αξία της ζωής ενός ανθρώπου είναι ευθέως ανάλογη με τις πολιτικές προεκτάσεις που μπορεί να πάρει ο θάνατός του

Pastaflora είπε...

Πίστεψέ με, χαμπάρι δεν πήραν οι σκατομαλάκες την "παράπλευρη απώλεια". Και οι λοιποί σκατομαλάκες παρακολουθούμε βυθισμένοι μακάρια στους καναπέδες μας.

Constantine είπε...

Ωραία. Εγώ προσωπικά δεν είμαι σκατομαλάκας (και ελπίζω ούτε οι υπόλοιποι αναγνώστες του blog) και φέρομαι σε όλους το ίδιο, ανεξαιρέτως φυλής, εθνικότητας, κλπ. Βλέπω όμως την πλειοψηφία των συμπατριωτών μου να κάνουν πράγματα που δεν μου αρέσουν. Επίσης, οι συμπατριώτες μου φαίνεται να μην παίρνουν από λόγια. Τι δυνατότητες αντίδρσης έχω; Να φορέσω στολή Μπάτμαν και να βγαίνω τις νύχτες να τιμωρώ τους κακούς;

Christophorus είπε...

Κωνσταντίνε, νομίζω πως η Πασταφλώρα απλά αναφερόταν στην απουσία οποιασδήποτε διαμαρτυρίας, όπως και ο τίτλος του ποστ.

Βλέπεις, στο όνομα του αδικοχαμένου Αλάξη έγινε χαμόw, όχι τόσο από ευαισθησία για την άνανδρη δολοφονία και την πικρή μοίρα του θύματος, αλλά λόγω του ότι ο δράστης ήταν ένστολος.
Σαν να πεθαίνει αλλιώς κανείς, ανάλογα με το ποιος τον σκοτώνει.

Ευαισθησίες a la carte...

Καλή Ανάσταση σε απαξάπαντες και απαξάπασες!

Constantine είπε...

Δεν είχα σκοπό να κάνω κριτική στο συγκεκριμένο post, απλώς ήθελα να πάω τον συλλογισμό ένα βήμα παραπέρα.

Γράφοντας ότι οι συμπατριώτες μας δεν παίρνουν από λόγια, εννοούσα ότι οι διαμαρτυρίες δεν φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα και ότι κάποιος που δεν σκέφτεται όπως η πλειοψηφία είναι απλώς καταδικασμένος να παρακολουθεί ανήμπορος τα γεγονότα.

Δυστυχώς οι "ευαισθησίες a la carte" δίνουν και παίρνουν σε όλους τους τομείς.

Christophorus είπε...

Το κατάλαβα πώς το εννοούσες...

Δεν ξέρω τι αποτέλεσμαέχουν ο ιδιαμαρτυρίες... Απλά, δεν μπορώ να μην τσαντίζομαι που δε βγήκε κανείς στους δρόμους. Αλλά το ξέχασα, ο βλαξ: Τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί; Ζούμε στη χώρα όπυ η 17Ν απολάμβανε όχι μόνο "κατανόησης" αλλά και ανοιχτής επιδοκιμασίας από σεβαστή μερίδα του πληθυσμού...

Τεσπά, καλή ανάσταση εύχομαι...

stassa είπε...

Χρόνια πολλά κι από μένα!

Χριστώφ, το πρόβλημα με τη 17Ν είναι οτι έχουμε μπλέξει την πολιτική σκέψη με το ποδόσφαιρο και τα κόμικς με σουπερήρωες. Έτσι αντιμετωπίζουμε τα πάντα με όρους ομάδων, η ομάδα μας ενάντια στη δικιά τους (ποιανών όμως;), κι όποιος ρίξει τις πιο πολλές (σφαίρες, σφαλιάρες) κερδίζει το ματς. Μετά έρχονται κι οι μασκοφόροι εκδικητές και ρίχνουνε και δυο κουμπουριές και λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα, ζήτω η επανάστασις.

Απ' αυτήν την άποψη Κωνσταντίνε, φοβάμαι οτι κυκλοφορούνε πολλοί Μπάτμαν στην πιάτσα, ήδη. :(

Christophorus είπε...

Stas, θα συμφωνήσω σε όλα όσα λες...


Α, φαντάζομαι θα σου έχει γίνει αντιληπτό ότι ο Constantine είναι ο γνωστός από παλιά "Θόρυβος"...

stassa είπε...

Μα ναι, αφού αναγνώρισα τη φωνή του.